De zorgtoeslag is in het leven geroepen om mensen met een lager inkomen bij te staan bij het betalen van de verplichte zorgverzekering. Over het algemeen hebben studenten, door de spaarzame beschikbare tijd voor een bijbaantje een inkomen wat in aanmerking komt voor zorgtoeslag. Zeker wanneer er ook nog eens een beperkte hoeveelheid spaargeld beschikbaar is.

 

Zorgtoeslag aanvragen is voor de student eigenlijk net zo eenvoudig als voor iedere andere aanvrager. Omdat studenten vaak een nog lager inkomen hebben dan minima en part time werkenden is het vaak zelfs makkelijker deze subsidie aan te vragen.

 

Via de onderstaande link kunt u snel en eenvoudig laten uitrekenen hoeveel zorgtoeslag u kunt verwachten. Is dit een welkome aanvulling op uw maandelijks budget dan kunt u deze subsidie direct aanvragen. Alles via de onderstaande blauwe link.

 

Zoals wel vaker staat het huidig belastingstelsel wederom ter discussie. Het is daardoor de vraag hoe lang zorgtoeslag in de huidige vorm nog lang zal voortbestaan. Zonde is het als u geen gebruik maakt van de kansen die u worden geboden. Daarom is het onderzoeken of u überhaupt in aanmerking komt voor zorgtoeslag een belangrijk speerpunt. Het doel van deze website is te voorkomen dat subsidie regelingen waar ook u als student gebruik van kunt maken aan u voorbij gaan. Het is aan u om te gebruiken wat u toekomt.