Het is bij de zorgtoeslag mogelijk om over een heel kalenderjaar de subsidie terug te vragen. Dit wil zeggen dat als u in aanmerking komt voor de zorgtoeslag dat u over het jaar 2014 maximaal 865 Euro kunt terugvragen. Heeft u dus gedurende het gehele jaar recht op deze zorgtoeslag, wees er dan als de kippen bij. De aanvraagprocedure neemt namelijk even tijd in beslag en u kunt niet in het volgende boekjaar nog over 2014 zorgtoeslag gaan terugvragen.

 

Zelden zijn er eenvoudigere manieren geweest om snel nog even op de valreep een paar honderd Euro aan particuliere subsidie te ontvangen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat u de aanvraag indient voor 31 december 2014. We hebben dus niet alle tijd. Via de onderstaande blauwe link kunt u de rekenmodule openen die daarna direct de aanvraag voor u kan doen. Op deze manier kunt u eigenlijk direct al weten of u in aanmerking komt voor deze grote teruggaaf. En omdat u geen kostbare tijd wilt verliezen kunt u zelfs de aanvraag direct versturen.

 

Voor 2015 is inmiddels bekend dat de zorgtoeslag blijft bestaan. Maar een woord van aandacht moet wel gegeven worden. Er is namelijk niets zo veranderlijk als de Nederlandse overheid. Het kan dus zomaar zijn dat de zorgtoeslag in de nabije toekomst wordt gestopt.