De woorden zeggen het al. De onafhankelijk financieel adviseur geeft u inzicht in uw financiële situatie waarbij de adviseur onafhankelijk van een bank of verzekeringsmaatschappij opereert. Uw inkomen, uw uitgaven en uw vermogen zijn bepalend voor een advies waarbij de onafhankelijk financieel adviseur verder kijken dan alleen vandaag. Hoe u er op dit moment er ook voorstaat, uw financiële situatie kan bijna altijd worden verbeterd. Vaak ontbreekt het u aan kennis, tijd of interesse.

 

Adviseurs zijn er voldoende. Probleem is vaak dat de meeste adviseurs handelen vanuit hun eigen commerciële of financiële belang of dat van hun werkgever. De onafhankelijk financieel adviseur kan ook voor u bemiddelen bij financiële producten of diensten zoals verzekeringen, beleggingen en hypotheken. Verschil is dat de onafhankelijk financieel adviseur over het algemeen niet werkt op basis van provisiebasis. Zo weet u zeker dat dit advies niet gekleurd wordt door een hogere of lagere provisie.

 

De onafhankelijk financieel adviseur brengt graag ook voor u alles in kaart. De kansen, risico´s en uw wensen. Hoe kunt u uw financiële doelen bereiken? Samen met de onafhankelijk financieel adviseur bepaalt u de route naar uw doel. De onafhankelijk financieel adviseur spreekt hier van te voren een prijs voor met u af. Vervolgens wordt een financieel service abonnement afgesloten waardoor u ook tijdens de looptijd geholpen kan worden om waar nodig de plannen bij te sturen.