Wanneer u zorgtoeslag wilt aanvragen omdat u vind dat u toch wel een erg laag netto inkomen overhoudt, kunt u natuurlijk een proefberekening laten maken. Dit kan op verschillende manieren. Hierbij is van belang dat er ieder jaar een inkomensgrens zorgtoeslag van toepassing is. Een toeslag is immers gemaakt voor mensen met een relatief laag inkomen.

 

Zorgtoeslag is evenals de huurtoeslag een subsidie om ervoor te zorgen dat mensen niet besparen op deze uitgaven en de premie voor de zorg verzekering maar een maandje niet betalen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Want een zorg verzekering is een bittere noodzaak, zeker in tijden dat het financieel en economisch allemaal wat minder gaat. Klappen zijn moeilijk op te vangen.

 

Wilt u weten of u toch ook in aanmerking komt voor zorgtoeslag (of huurtoeslag), bezoek dan snel de onderstaande website. Hier kunt u direct de berekening maken en wanneer u in aanmerking komt voor de toeslag, deze direct aanvragen.

 

De inkomensgrens voor de zorgtoeslag is aan verandering onderhevig. Dat is de reden waarom deze niet op deze website is gepubliceerd. We willen u immers niet afschrikken en blij maken wanneer dit helemaal nergens voor nodig is. Zorgtoeslag is een aanvulling en wanneer u deze denkt nodig te hebben staat het u natuurlijk vrij hier gebruik van te maken.

 

Bereken dus direct of u in aanmerking komt voor de zorgtoeslag en vraag hem dan ook direct maar aan. Leuker en makkelijker kan het bijna niet. Maak er dus snel gebruik van. Voor u het weet verandert de wetgeving weer en kunnen we deze subsidie helemaal afschrijven.