Het internet is voor velen nog steeds een ongrijpbare wereld. Sommigen verdienen bakken met geld, terwijl de meesten iets proberen en blijven steken op een minimale inspanning. Geen wonder dat resultaat uitblijft wanneer er minimale inspanning wordt geleverd. U kunt ook niet verwachten dat uw auto enkele honderden kilometers rijdt op slechts één liter benzine. Online is dit principe eigenlijk hetzelfde. U zult zich moeten inspannen om resultaat te behalen. Maar wanneer u dit doet, kan de beloning vorstelijk zijn. Enkele voorbeelden van de mogelijkheden van geld verdienen met schrijven kunt u hieronder lezen:

 

- Na een jaar lang dagelijks 4 artikelen gepubliceerd te hebben, gedurende 6 jaar passief inkomen verdienen. In dit voorbeeld verdient de schrijver (nog steeds) tussen de € 1.200 en € 1.500 per maand. En dat met een jaartje werk. Ik ken geen andere werkkring of baan waar deze zelfde mogelijkheden met zoveel zekerheid worden geboden.

 

- Binnen een maand 3.000 artikelen schrijven om zekerheid te bieden omdat deze schrijver zijn reguliere baan was kwijtgeraakt. De kwaliteit van de artikelen was ok, daarom verdiende de schrijver vanaf zijn derde maand gemiddeld € 1.400 per maand.

 

U ziet dat geld verdienen met schrijven leuke mogelijkheden biedt. De kans om multimiljonair te worden is relatief klein. De mogelijkheden om met relatief weinig werk een prima inkomen op te bouwen zijn groot. En het allermooiste is misschien nog wel dat het opbouwen van een inkomen met schrijven geen extra kosten met zich meebrengt. U heeft al een computer en internet verbinding en kunt daarom zelf bepalen hoe snel u groeit.

 

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Het internet is in het verleden een verzameling van kwalitatieve en informatieve artikelen en ronduit bagger geweest. Deze bagger wordt steeds vaker door de zoekmachines herkend en terugverwezen naar de donkere pagina’s van het internet ergens ver weg waar niemand ze meer kan vinden.

 

Wilt u dus succesvol actief zijn met geld verdienen met schrijven op het internet dan zult u unieke en kwalitatieve informatie moeten leveren. Moeten ja. Dit kan dwingend klinken, maar het is gewoonweg de sleutel tot succes. Waarom zou u het wiel zelf uitvinden wanneer u hier een blauwdruk krijgt hoe het werkt. Niet voor mij, maar voor iedereen en dus ook voor u!

 

 

Online publiceren

Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van uw schrijverstalent. Zo kunt u een eigen boek uitgeven maar ook kunt u kleiner beginnen door bijvoorbeeld een Kindle boek te publiceren. Ook is het mogelijk, en dat is voor de beginnend schrijver aan te raden eens te proberen hoe het schrijven bevalt door artikelen te publiceren in artikel databases. Een voorbeeld van een artikel database is de website waar u nu dit artikel leest.

 

 

Kindle; het nieuwe publicatie platform

Kindle is aan een opmars bezig. Readers nemen langzaamaan de positie van boeken steeds verder over. We leven momenteel in een samenleving die zich richt op snelheid en gemak. De Kindle biedt deze twee zaken en dus is het niet vreemd dat deze techniek veelvuldig wordt gebruikt.

 

Kindle is als het ware een online bibliotheek waar e-books kunnen worden gekocht, gedownload en op de reader gelezen kunnen worden. Maar waar komen deze boeken vandaan kunt u zich afvragen. Simpel, zowel van bestaande schrijvers als van mij en u – wanneer u dat zou willen. Kindle biedt dus de gewone man de kans tegen zeer lage kosten erkend en zichtbaar schrijver te worden.

 

 

Artikel databases als vliegende start

Zoals gezegd kan het publiceren van een boek of een e-book voor Kindle in het begin wat te veel van het goede zijn. Daarom bieden artikel databases uitkomst. Een artikel database kenmerkt zich door een grote verzameling aan artikelen over verschillende onderwerpen waarbij de schrijver kan werken aan "branding", maar ook meedingt in advertentie inkomsten die de artikel database genereert. Met een drukbezocht platform en een groot aantal kwalitatieve artikelen, kunt u hier een aardig extra inkomen mee opbouwen.

 

 

Geld verdienen met schrijven

Allereerst geld verdienen met schrijven is mogelijk voor iedereen met een computer en een internetverbinding. De enige kwaliteit die echt noodzakelijk is, is doorzettingsvermogen. U zult namelijk voor het opbouwen van een zeker inkomen wel de nodige tijd moeten investeren in uw nieuwe bezigheid.

 

Alles wat u tot nu toe heeft geleerd, ging met vallen en opstaan. U weet dondersgoed dat fietsen en zwemmen niet met een schriftelijke cursus konden worden afgedaan. U moet het zelf proberen. Dat is hier eigenlijk exact hetzelfde, met dien verstande dat het internet natuurlijk wel een nieuwe wereld kan zijn met verschillende uitdagingen. Het is vergelijkbaar met het maken van een verjaardagstaart; met de juiste ingrediënten wordt deze heerlijk, met de verkeerde ingrediënten kunt u de taart waarschijnlijk weggooien.